2010. április 11., vasárnap

Szavakat a díjak helyett!







Először is szeretném minden kedves blogger-társamnak megköszönni az éppen aktuális díjat, amit nekem szántatok!!! Mindig nagyon jólesik, hogy eszetekbe jutok, és veszitek a fáradtságot, hogy belinkeljétek az oldalam és a nevem.

Jól érzitek, most jön a "de..."

Szerintetek a blogírásnak ez a formája miről szól? Ti minek örültök jobban, annak, ha az olvasók a megírt történeteiket egy email-ben, vagy egy párszavas kommentben véleményezik, vagy ha mindig egy új és újabb kitalált díjjal jutalmaznak? Ha tetszik, amit írok, és kedvetekre való az oldalaim dizájnja, akkor én inkább az elsőre szavazok. A díj kedves gesztus, de eltereli a figyelmet az oldalaink valós tartalmáról. Ráadásul olyan blogokat is kitüntettek, amelyek nem megérdemelten kapták meg a "legjobb" jelzőt!

Még egyszer nagyon köszönöm nektek, ha rám gondoltok, de kérek mindenkit, hogy akinek eszébe jutna egy ilyen díjjal megajándékozni, inkább írjon nekem egy komit, hozzászólást, email-t!!! Már csak azért is, mert míg egy díjat kiteszek, addig megírok néhány oldalt a következő frissből :)

Új kampányt ajánlok: aki egyetért a fentiekkel, kérem, hogy a blogjába helyezze el bárhová a fenti képet jelezve, hogy ő is kommentet kér a díjak helyett :)

Legyen az olvasás és az írás az élmény számunkra!

Köszönöm a figyelmet :)

benina




7 megjegyzés:

Dorothea írta...

Szia!

Én is gondolkodtam már ezen, és szerintem igazad van. Tényleg elég sokáig tart mire normálisan kikerül egy díj a blogra. Meg amúgy is. Én is örülök, ha elküldik, de ha azt vesszük ezek a továbbküldősök nem hivatalos díjak... Díj az, ami megvan szabva, hogy ki kaphatja meg, és úgy ítélik oda, nem tovább küldik, hogy "jaj, most gyorsan keresek 10 másik embert". Szóval, csak annyit akarok kinyögni, hogy kiteszem a blogomra. =)

Amúgy imádom a történeteid!!! =)

benina írta...

Le Dia's Bronntanas!
Köszönöm a támogatásodat! :)

Káin a kígyó fia!
Erre a célre tettem ki a chat fölé a emailem. Ha ott kerestél volna meg, h megkérj, tegyem ki a linked, kitettem volna. Így azonban...

Névtelen írta...

Szia!
Teljes mértékben egyetértek veletek! Ha kapsz egy díjat, az legyen egyedi és csak a tiéd! Mondjuk nagyon örültem, hogy van akinek tetszenek az én írásaim is, de ezt már elég túlzásnak tartom, hogy szinte minden másnap kapok valamit. Nincs kéthónapos a blogom, és már a 6-ik díjat küldték. Jobban örülnék pár sor kominak inkább.
Na nem untatlak, csak annyit, hogy én is csatlakozom hozzátok, és kirakom a blogjaimra...
Puszi: Join

benina írta...

Join!

Köszönöm szépen!! Örülök, hogy csatlakozol:D
Ebben nem pusztán az a lényeg, hogy lerázzuk a blogdíjakat, hanem az, hogy felhívjuk a figyelmet az olvasóinkra. A véleményük fontos.
Ha egy másik bloggertől kapok egy komit, hogy igen, ez jó tetszik, az felemeli a napomat, mert látom, h olvasott, járt nálam. Jobb, mint egy újabb fölösleges feladat, ami eljut a legrosszabb oldalakra is.

Pusza: benina:)

Despery írta...

Szia!
Én mint olvasó szólnék hozzá. Örülök, hogy végre valaki vette a bátorságot, és megtette amit Te. Már kezdtem unni kicsit ezeket a díjakat. Olyan érzés volt, mint amikor klikkesednek a suliban a diákok: a blogírok egymás között, kizárva az olvasókat. Legalábbis nekem ilyen érzésem volt tőle. Egyszóval örülök, hogy szószóló lettél! :)
Puszi

benina írta...

Szia

Örülök, hogy tehettem valami hasznosat mindannyiunkért :D

Simon Judit írta...

Szia!

Ha nem haragszol meg, én is kiteszem a kampányod, mert sajnos az oldalamon alig akarnak kritikát írni, de én is úgy tartom,hogy inkább írjanak nekem, mint h díjakat sózzanak rám, amit már legalább ezer embernek elküldtek.