2010. október 30., szombat

Idézet a következő részből:





"Igazi csók kell, olyan, amelyik életben tart a következőig. Nem szájra puszi, hanem igazán őszinte, érzelmes csók. Tudom, hogy jó vagy. Tudom, hogy nem bántanál szándékosan soha senkit. Mindent tudok rólad, mert minden gondolatodat megosztottad velem! Mindketten tudjuk, hogy nem leszel képes olyan csókra, amit a varázslat elvár tőled."

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

beni! Végre! :D
Hess Ed és társai! :)
Erre kíváncs vagyok, hogy fűzöd majd a történetet. Hogy lesz képes Jhonny megtartani Jasmine-t, ha ilyen elvárásokkal és előítélettel van felé? Jézusom! Pasik... :) Jasmine a tuti neki, mondom én már mióta!

Pusza, Mara

Ps. Ethan Corner. Kedves Olvasók! (Ha olvassátok a bejegyzésem.) Ő az a szereplő - beni összes főszereplője mellett, akik mind remek karakterek -, aki W nyomába tud lépni, vagy legalábbis próbálja felvenni vele a ritmust. Figyeljetek majd rá is! :)

Névtelen írta...

Szia benina!

Én is nagyon örülök, hogy folytatod ezt a történeted! :)
Már látom, nem is olyan egyszerű karakter ez a Jhonny. Azt gondoltam először valamiért, hogy sokkal simulékonyabb lesz. De így, hogy ilyen erős, férfias egyéniség, sokkal izgalmasabb. :)

Kedves Mara! Köszi! Mindig érdemes figyelni arra, ha ritkán írsz megjegyzést. Ethan Corner egyébként kicsoda? Azt lehet tudni már, vagy inkább várjuk meg, míg kiderül? Nem szoktam a könyvek végét elolvasni, szívesen várok. :)

Üdv, Csill

Axi írta...

Jaj, jaj, jaj:D
Lefagytam a döbbenettől - egyszerűen csak az LE blogodon jártam, amikor csak úgy, mintegy véletlenként, ránéztem a chat-re, és hú:P Láss csodát:D Ledöbbentem - úgy vártam már ezt a percet(L)
Köszönöm Benina - csodás kis részlet volt.
Oh, gondolom feltűnt, hogy minden kommentáromban látható ez a bizonyos "csodás lett" sablonosnak kitűnő kifejezés, de én komolyan is gondolom.
Az az álmom, hogy úgy írjak, ahogy te, és remélem, ezt egyszer még valóra-válthatom:)

Alig várom a részeket, bármikor is jönnek, és az, hogy mostantól beindulnak, ideiglenesen is akár, ezek a napi frissek, sokat dob a dolgon;)
Lájkolom;)
köszönöm, hogy írsz,
puszi,
Axi:)

hullócsillag írta...

Hűha... ezzel a részlettel sikerült igazán felcsigáznod :)...
Kíváncsi leszek. Szerettem a tündérmesét is, de ez még izgalmasabbnak és komolyabbnak ígérkezik :)...

Puszii
hullócsillag

diana írta...

Na jó, most legszívesebben kiugranék bőrömből úgy örülök, hogy végre, végre folytatódik!
Nem egyszer említettem, hogy nekem ez a kedvenc történetem:D:D és tessék, most itt van és tovább írod:D:D
Aztán csak hamar azt a frisset, mert már majd bepisilek az izgalomtól. Elnézést a szóhasználatért, de ebben a percben így tudom a legjobban kifejezni azt, amit érzek!!!:D:D
Üdv:
diana:)